Почетна / Студенти / Актуелности / ФОНИС – Затварање пријава за ФОН Хакатон

ФОНИС – Затварање пријава за ФОН Хакатон

Уколико желите да тестирате и проширите своје знање, стекнете ново искуство и да се борите за вредне награде, Удружење студената информатике ФОНИС вас, заједно са Истраживачко-развојним центром Факултета организационих наука, позива да оформите тим од 3 или 4 члана и пријавите се за „ФОН Хакатон” . Овогодишњи ФОН Хакатон под слоганом „Code your dreams, hack the future” састоји се из два одвојена пројекта: традиционалног програмерског такмичења Хакатона и такмичења у осмишљавању иновација „Tech Challenge-а“.

Фон Хакатон ће се одржати 31. марта и 1. априла у просторијама Истраживачко-развојног центра. Пријаве су отворене до 12. марта у поноћ за све ИТ ентузијасте између 16 и 26 година из Србије и региона.

Учешћем на ФОН Хакатону стиче се корисно искуство решавања проблема у стресним ситуацијама са ограниченим ресурсима и подстиче се професионално усавршавање. Пројекте које тимови буду осмислили и реализовали стручни жири ће пажљиво оцењивати, истовремено пружајући учесницима добре предлоге за усавршавање њихових знања или вештина у будућности.

Презентација завршних пројеката тимова ће се одржати 1. априла у вечерњим часовима након чега следи свечана додела награда. Искористите своју шансу, пријавите се на време и стекните једно незаборавно искуство!

Више информација о самом такмичењу и пријавама за оба дела пројекта можете пронаћи на сајту www.hakaton.fonis.rs.