Почетна / Вести основне студије

Отворене пријаве за „Route2Launch#3“ стартап менторски програм

Пријаве за трећи циклус „Route2Launch“ стартап менторског програма отворене су до 20. новембра за све студентске тимове свих универзитета у Србији, који желе да започну развој својих стартап идеја. Стартап менторски програм биће организован у периоду од децембра 2023. године до маја 2024. године на ФОН-у.


Детаљније

Апсолвентски испитни рок: новембарско – децембарски

Пријава испита за новембарско – децембарски рок путем система е-студент биће омогућена од 06.11. до 09.11.2023.године.
Право на полагање испита у новембарско-децембарском року имају студенти који су уписали 4 годину други и виши пут, за предмете треће и четврте године студија .
Рекламације на пријаву испита студенти могу поднети 10.11.2023. године, у Служби за основне студије, шалтер бр. 3, од 11-13 часова, или путем мејла, истог дана, најкасније до 14 часова.
Све пријаве поднете након наведених рокова, сматраће се накнадним пријавама испита.
Подсећамо студенте, да су у обавези да измире све новчане обавезе према Факултету, како би им било омогућено да испите пријаве.
Уплате се врше најкасније 2 радна дана пре дана истека рока, да би се сматрале благовременим, а уплатница мора да садржи позив на број и модел, као на е-студенту, да би била прокњижена на налог.
Е-комуникација са службама Факултета врши се искључиво путем студенстке мејл адресе.

Детаљније

Kонкурс Фондације за студије наука и уметности за доделу стипендија

Обавештавамо студенте треће и четврте године студија, да је расписан конкурс Фондације за студије наука и уметности, за стипендирање студената основних академских студија, за школску 2023/2024. годину.

Детаље конкурса можете погледати овде:

Конкурс
Образац 1

Програм стипендија немачке привреде Зоран Ђинђић

zds-2023-presentation-at-fon-26-10-at-12am

Позивамо вас на презентацију Програма стипендија немачке привреде Зоран Ђинђић 26. октобра на Факултету организационих наука у 12 часовау Сали 30. Учешћем у Програму стипендија, стичете радно искуство у Немачкој кроз обављање од 3 до 6 месеци дуге стручне плаћене праксе у својој академској области. Након стручне праксе у водећим немачким фимама у Немачкој. постајете део регионалне алумни мреже Програма стипендија која вам нуди бројне могућности пословног умрежавања, даљег усавршавања и стварања пријатељстава за цео живот.
Детаљније