Почетна / Вести / Потписан Меморандум о сарадњи између ФОН-а и Министарства омладине и спорта

Потписан Меморандум о сарадњи између ФОН-а и Министарства омладине и спорта

Београд, 12. децембар 2013. – Данас је на ФОН-у потписан Меморандум о сарадњи између Факултет организационих наука Универзитета у Београду и Министарства омладине и спорта Републике Србије.

„Велика ми је част и задовољство што данас потписујемо уговор о сарадњи и партнерству са Министарством омладине и спорта. Ово је одлична прилика за студенте да реализују праксу радећи на разним пројектима Министарства омладине и спорта и да ту покажу своје менаџерске вештине из многих области. Залагаћемо се да заједно са Министарством учествујемо у реорганизацији универзитетског спорта и враћању физичког образовања на факултете.“ – изјавио је декан, проф. др Милан Мартић.

„Испред Министарства омладине и спорта, али и као ваш колега, част ми је и сматрам великом победом данашње потписивање уговора о сардањи са Факултетом организаионих наука. Жеља ми је да се глас младих чује и да радећи на пројектима Министарства искажу своје идеје и мишљења и покажу стечена знања. Врата Министарства и моје канцеларије су оворена за све вас и ваше идеје, с тога чекујем максимални одзив и професионалност.“ – изјавио је министар омладине и спорта, Вања Удовичић.

Овом приликом подељене су захвалнице спортским екипама ФОН-а које су постигле најбоље резултате у претходној школској години.

Објављено у категорији Вести.