Почетна / Вести / Европска тренинг академија (ЕУТА) организовала тренинг за писање ХЕ MSCA POSTDOCTORAL FELLOWSHIPS пројеката

Европска тренинг академија (ЕУТА) организовала тренинг за писање ХЕ MSCA POSTDOCTORAL FELLOWSHIPS пројеката

Европска тренинг академија (ЕУТА) организовала је у уторак, 28. јуна 2022. године, у периоду од 10-14 часова, тренинг за писање HE MSCA POSTDOCTORAL FELLOWSHIPS пројеката.

Овај позив је намењен истраживачима са искуством који се налазе у фази каријере која обухвата највише 8 година од момента стицања доктората, као и истраживачким институцијама које желе да угосте истраживаче да раде истраживања, под условим да у последње 3 године нису радили дуже од 12 месеци у земљи домаћина. Позив је намењен изврсним истраживачима који желе да своје истраживање реализују на територији ЕУ земаља чланица, земљама придруженим чланицама, програму Хоризон Еуропе, али и у целом свету.

slika-1

Истраживачи самостално бирају институцију домаћина као и тему свог истраживачког пројекта (из било које области), који је фокусиран на њихово каријерно усавршавање и развој.

Пројекти у просеку трају 2 године, док буџет пројекта износи око 150.000 евра.

Учешће на овом тренингу узели су и запослени на Универзитету у Београду – Факултету организационих наука испред Службе за научно-истраживачки рад ове институције

Објављено у категорији Вести.