Почетна / Студенти / Актуелности / ПУТУЈУЋИ СТУДЕНТСКИ САЈАМ: УПОЗНАЈТЕ ФРАНЦУСКЕ УНИВЕРЗИТЕТЕ

ПУТУЈУЋИ СТУДЕНТСКИ САЈАМ: УПОЗНАЈТЕ ФРАНЦУСКЕ УНИВЕРЗИТЕТЕ

studentskisajam-tw

 

У сезони образовних сајмова као и уписних процедура француских високообразовних установа, Француски институт у Србији организује ПУТУЈУЋИ СТУДЕНТСКИ САЈАМ: УПОЗНАЈТЕ ФРАНЦУСКЕ УНИВЕРЗИТЕТЕ који ће бити одржан у петак 28. октобра 2022. од 10.00 до 17.00 часова у Холу Филозофског факултета Универзитета у Београду, I спрат, Чика Љубина 18-20. Овај догађај уједно представља и почетак кампање за доделу стипендија Владе Републике Француске за Мастер 2 и докторате у ко-менторству за академску 2023/2024.

Сајам ће окупити представнике француских универзитета и престижних школа попут Sciences-PO-a, Универзитете у Лиону, Кану у Нормандији, Авињону, Ле Ману, инжењерску школу CESI и друге школе као и представнике Фондације Темпус Еразмус+, Центра за развој каријере Универзитета у Београду, француске компаније Л’Орéал Адриа-Балкан и руководиоце франкофоних студијских програма на Балкану.

Заинтересовани студенти ће моћи да присуствују презентацијама и непосредно ступају у контакт са представницима француских високошколских установа. Такође, моћи ће да присуствују и радионици госпође Биљане Степановић из Business Info Group, уредници “Нове економије”; “Како се најбоље, представити, вредновати и умрежити”.

Програм Сајма можете погледати овде.