Почетна / Вести насловна страна / Обележен Дан Факултета организационих наука

Обележен Дан Факултета организационих наука

Данас је на Факултету организационих наука одржана Свечана академија поводом прославе Дана Факултета и обележавања 46 године од оснивања и 44 године од почетка наставе на Факултету. Свечаности су присуствовали представници академске заједнице, партнерских институција, новинари, студенти генерације и многи други.

Mv5rrg3oQNYJr-mtjt5-vvPyMzDNvqoaD-so12JrI7Q,vdVBC8NajJ5PeKiqWYgOIDksK2f8GQnXudLR_XEjcmY

На самом почетку проф. др Милан Мартић, председник Савета Факултета, поздравио је присутне. „Даме и господо, поштоване колегинице и колеге, драги студенти, драги пријатељи и поштоваоци Факултета организационих наука, поздрављам вас у име свих запослених и у име чланова Савета. Добродошли на прославу Дана факултета организационих наука. Хвала вам што нас подржавате и хвала вам што сте данас са нама. Посебно желим да поздравим декана Факултета организације и информатике из Вараждина професора Невена Врчека, као и продекане са тог Факултета, као и професора Љубомира Дракулевског, декана Економског факултета из Скопља. Председник Савета, професор Мартић причао је о развоју Факултета од настанка па до данас.

Bxee46dcOAKkRVarHytE9ak91Z9ZXUu1qCtBvuQ5TEo,UqvQfIDi3L9c-9ShpEye8BMpgVoATaU3kOjfPfchNKQПроф. др  Живан Лазовић, проректор за пословање и развој кадрова Универзитета у Београду поздравио је скуп. „Поштовани Председниче Савета, поштовани Декане, поштовани гости, уважене колегинице и колеге, и на крају,  али не и најмање важни најдражи студенти. Желим да изразим велико задовољство и част и да вам честитам  дан обележавања годишњице Факултета организационих наука у име ректорског колегијума Универзитета у Београду и да у исто време кажем да сам поносан и лично поносан због резултата које сте постигли током протеклих деценија“.

 

 

DUR2LbYyqGn0RGaZumfcTCgIm1ucNbZiHY5j4_IVKVk,Bd4spsf5VYjijoNQheQHaWotkL73XHUwr6lE2RxCnMs

„Поштовани Проректоре, поштовани декани и продекани, уважени директори јавних и приватних предузећа, поштоване колегинице и колеге, најдражи студенти добар дан и добродошли на Свечану академију Дана факултета организационих наука. Искористићу прилику да вас у наредних пар минута упознам са постигнутим резултатима током протекле школске године што се тиче ФОН-а“ – рекао је проф. др Милија Сукновић, декан ФОН-а. Професор Сукновић се у краткој презентацији осврнуо на навјеће успехе постигнуте у претходној години.

S3AAefSo0agcJx87nksWnMr2I6BAI7pa1qigHM07r_0Доц. др Александар Ђоковић, продекан за наставу на Факултету организационих наука, уручио је повеље и новчане награде за преко 280 најбољих студената. Такође, уручио је награде у виду енциклопедија за шест најистакнутијих студената у протеклој години и честитао им на постигнутом успеху и резултатима.

 

 

 

NgPmxkTX-0M-MW5rwgr0824X0GLZgaXIsqIROnQxKu4

Председник Управног одбора Фондације „Професор др Бранислав Лазаревић“, Михаило Ђоровић, која већ годинама награђује најбоље студенте смера Информациони системи и технологије, доделио је награду Дуњи Клисић за постигнуте изузетне резултате у претходној школској години.

YHQsihuS29mCgg1H65YSiRsC8L5QcUTbxcMp_yRktQ8,bRsqWfVYPiyiGpRKzu9WLlK8rZweQyFxQYeAQvcKr8M (2)Директорка Центра за истраживање, транспарентност и одговорност Вукосава Црњански уручила је захвалницу Декану, јер се Факултет већ неколико година укључује у пројекте Центра дајући, пре свега техничку подршку у реализацији пројеката кроз студентску праксу.

 

 

 

 

Хор Факултета Полифон, састављен од запослених на Факултету, прославио је своју прву годишњицу и својим наступом употпунио је Свечаност.

6Zakd-nzJ4mk75tQtA0tG3jugbrUKiDg5ElDaBMcjis