Почетна / Студенти / Актуелности / Академија Модерног Менаџмента 2015 – Направи пр(а)ви корак!

Академија Модерног Менаџмента 2015 – Направи пр(а)ви корак!

Академија Модерног Менаџмента је семинар о предузетништву, који се одржава од 1. до 9. децембра 2015. године, у општини Врачар и Привредној комори Србије, под покровитељством организације ЕСТИЕМ ЛГ Београд, са Факултета организационих наука.

Семинар се ове године традиционално одржава шести пут и настоји да младим и амбициозним људима помогне да достигну своје циљеве и оснују сопствени бизнис.

Сви учесници ће имати прилику да од 1. до 4. децембра присуствују предавањима и радионицама из разних области маркетинга, финансија и односа с јавношћу. Учесници ће бити у могућности да упознају инвеститоре, разговарају са њима и на тај начин им изнесу своју идеју. Инвеститори су спремни да подрже идеју за коју сматрају да је добар пословни подухват.

Овај семинар није само едукативног карактера, већ и такмичарског, где ће сваки учесник имати прилику да последњег дана пројекта, 9. децембра, презентује своју идеју и креиран бизнис план, како би потенцијално освојио 100.000 динара као подстицај да тај план и оствари.

Како би учесници што боље креирали бизнис план, за њих ће бити организоване консултације са стручњацима, на којима могу да питају све што им није јасно из области предузетништва.

Након презентација свих учесника, одржаће се коктел на којем ће учесници моћи међусобно да се консултују, размене идеје, али остваре контакте са потенцијалним инвеститорима, како би били корак ближе реализацији бизнис плана.

Пријаве су отворене за студенте свих факултета до 22. новембра.

Све додатне информације можете наћи на званичном сајту организације estiem.org.rs