Почетна / Студенти / Актуелности / BBICC: Постани наш амбасадор!

BBICC: Постани наш амбасадор!

Да ли си спреман за незаборавно искуство? Желиш да упознаш колеге из неких од најпрестижнијих бизнис школа целог света?

Пријави се и постани BBICC амбасадор!

BBICC (Belgrade Business International Case Competition) је светско такмичење у решавању студије случаја које се четврти пут за редом одржава на Факултету организационих наука, од 4. до 9. априла 2016. године.

Ове године учесници такмичења биће студенти 16 престижних универзитета из целог света, а амбасадори су ти који ће бити задужени за незаборавно искуство ових тимова.  Такмичарима из иностранства амбасадори ће бити први контакт са Београдом и њихов задатак је да на најбољи начин представе наш факултет, град, земљу и културу током трајања такмичења.  До сада смо имали прилике да угостимо школе и универзитете са четири различита континента, као што су UC Berkeley, The Wharton School of the University of Pennsylvania, University of Manchester, Copenhagen Business School, National University of Singapore, Queensland University и многе друге.

BBICC-ambasadori

Уколико си дружељубив, комуникативан, добро говориш енглески језик, а притом си и одговоран и одговара ти рад у тиму, не пропусти ову прилику да постанеш део BBICC тима!

Пријаве су отворене за студенте Факултета организационих наука на сајту BBICC-а и трајаће од 1. до 20. децембра.

За све додатне информације, прати нас на сајту и Facebook страници.