Почетна / Студенти / Актуелности / Project Management Championship

Project Management Championship

Светска организација за управљање пројектима IPMA организује пројекат под називом Project Management Championship, који ће се у Србији реализовати по други пут у фебруару 2016. године на Факултету организационих наука.

Project Management Championship је студентско национално такмичење у управљању пројектима и базира се на компетенцијама у управљању пројектима. Састоји се од два одвојена дела- квалификационе рунде и финала. Квалификациона рунда ће бити одржана 21. фебруара у просторијама Факултета организационих наука, а подразумева тест од 100 питања који тим студената решава на рачунару. Првопласираних 6 тимова, на основу резултата веб теста, настављају такмичење у финалу, 28. фебруара, где ће решавати реалан пословни проблем у форми пројектног плана.

Победнички тим националног такмичења добија могућност да представља Србију на Светском такмичењу у управљању пројектима у Риги, Летонији. Такође, победничком тиму ће бити омогућене припреме за светско такмичење и  менторска подршка.

Пријава за учешће на такмичењу ће трајати од 15. децембра до 25. јануара 2016. године, а на такмичење се могу пријавити тимови од максимално 4 члана, са свих факултета у Србији на којима постоји бар један предмет из области управљања пројектима.

Више информација о пројекту као и инструкције за пријављивање  можете наћи на следећем линку:

http://www.become.pm/projectmanagementchampionships/