Почетна / Студенти / Актуелности / Продужене пријаве за Project Management Championship 2016

Продужене пријаве за Project Management Championship 2016

Са задовољством вас обавештавамо да су пријаве за Project Management Championship 2016, друго национално такмичење у управљању пројектима, продужене. Због велике заинтересованости, сви студенти ће имати прилику да своје тимове пријаве до 10. фебруара 2016. године.

Такмичење се састоји од два одвојена дела – квалификационе рунде и финала. Квалификациона рунда ће бити одржана 21. фебруара у просторијама Факултета организационих наука, а подразумева тест са 100 питања који тим студената решава на рачунару. Првопласираних 6 тимова на основу резултата wеб теста добијају могућност да се такмиче у финалу. Финале ће бити организовано 28. фебруара и реализује се кроз решавање пословног проблема у форми пројектног плана.

Победник студентског националног такмичења добиће могућност да представља Србију на Светском такмичењу за управљање пројектима у Риги. Такође, победничком тиму биће омогућене припреме за такмичење, као и прилика да учествују на највећем догађају из области пројектног менаџмента у Балтику – Baltic PM Days 2016, који ће се одржати у Народној библиотеци Летоније.

Студенти могу да учествују у такмичењу попуњавањем обрасца за регистрацију на званичној страници пројекта

http://www.become.pm/projectmanagementchampionships/registration/.