Почетна / Вести насловна страна / Сарадња са Директоратом цивилног ваздухопловства Републике Србије

Сарадња са Директоратом цивилног ваздухопловства Републике Србије

У просторијама Факултета организационих наука, данас је потписан трогодишњи Уговор о стратешком партнерству између Факултета организационих наука и Директората цивилног ваздухопловства Републике Србије. Уговор о сарадњи потписали су проф. др Милија Сукновић, декан ФОН-а и гђа Мирјана Чизмаров генерални директор Директората.

„Потписивање Уговора о стратешком партнерству са Директоратом цивилног ваздухопловства Републике Србије од великог је значаја за Факултет организационих наука, пре свега за наше студенте. ФОН већ дужи низ година важи за најбољу високошколску установу и право нам је задовољство да ће знања и вештине стечене у областима информационих система и технологија, менаџмента и организације, операционог менаџмента и управљања квалитетом, које носе студенти ФОН-а, моћи да прикажу и унапреде у оквиру Директората цивилног ваздухопловства Републике Србије.“ изјавио је декан, проф. др Милија Сукновић.

FON & DCV_01

„Директорат цивилног ваздухопловства Републике Србије, једна је од најбоље организованих агенција у Србији, која ради по Европским стандардима. Сарадња са високошколском установом као што је ФОН, омогућава запосленима у Директорату да у контакту са студентима и запосленима на ФОН-у развијају актуелне пројекте. Студенти Факултета ће кроз стручну праксу моћи да унапреде своја знања, а најбољи од њих и да се запосле у Директорату.“ изјавила је гђа Мирјана Чизмаров, директор Директората.