Почетна / Студије / Мастер студије / Вести / Вести мастер студије / Kонкурс за мобилност студената на Универзитету у Источном Паризу, Француска

Kонкурс за мобилност студената на Универзитету у Источном Паризу, Француска

Подсећамо студенте да је расписан конкурс за мобилност 8 студената основних и мастер студија на Факултету за економију и менаџмент Универзитета у Источном Паризу из Француске у оквиру програма Еразмус+, КА1. Конкурс је расписан за мобилност у трајању од 5 месеци у зимском или летњем семестру школске 2016/17. године. На конкурс могу да се пријаве само студенти Факултета организационих наука.

Конкурс је отворен до 30. априла 2016. године и доступан је преко платформе http://mobion.bg.ac.rs/. Више информација о Факултету за економију и менаџмент из Париза и студијским програмима можете видети овде.

Списак документације неопходне за пријаву на конкурс за студенте можете погледати на следећем линку: http://mobion.bg.ac.rs/howtoapply/requireddocuments.

  1. Transcript of Records – подиже се у студентској служби за студенте основних студија или у канцеларији 108 за студенте мастер студија (претходно донети копију списка положених испита на српском језику који издаје мастер служба)
  2. Learning Agreement (Guidelines on how to use Learning Agreement for studies) – потписује доц. др Сања Маринковић, продекан за међународну сарадњу и ЕСПБ коориднатор, доноси се у канцеларију 108
  3. Recommendation letter
  4. Motivation letter
  5. Confirmation of Enrollment – уз оверено уверење о редовном студирању подиже се у канцеларији 108
  6. Language Certificate
  7. Copy of passport
  8. CV
  9. Photo

За све додатне информације пишите на international@fon.bg.ac.rs.