Почетна / Студенти / Актуелности / Rexona Дани Спорта 2016 – „Буди спреман, окупи екипу и #IzadjiNaTeren!“

Rexona Дани Спорта 2016 – „Буди спреман, окупи екипу и #IzadjiNaTeren!“

Студентска организација ESTIEM LG Beograd, са Факултета организационих наука, организује седми пут за редом спортску манифестацију Rexona Дани Спорта 2016, која ће се одржати 21. и 22. маја у Студентском граду.

Rexona Дани Спорта представљају дводневну манифестацију спортско-такмичарског, забавног и хуманитарног карактера. Учесници ће имати прилику да се опробају у више различитих спортских дисциплина, док ће сви они који нису спремни да се такмиче и изађу на терен моћи да се забаве у оквиру посебног дела који смо припремили за њих. Циљ пројекта је промоција значаја здравог живота и спорта као кључне активности која ће нам помоћи у превазилажењу лоших навика.

Колективни спортови обухватају мали фудбал, баскет и одбојку на бетону, док је индивидуални спорт стони тенис. Првог дана пројекта се играју утакмице у групној фази такмичења, док је други дан резервисан за завршницу такмичења, односно четвртфинала, полуфинала и финала. Такође, ове године, по први пут, уведен је и женски баскет, као и такмичење у шутирању тројки. Током оба дана ће постојати цхилл зона у којој ће сви посетиоци моћи да се друже, забаве и уживају у програму који смо припремили за њих.

Сви посетиоци ће моћи да покажу хуманост на делу у оквиру хуманитарног дела пројекта, који обухвата добровољно давање крви и прикупљање финансијских средстава која ће бити уплаћена на рачун фондације „Подржи живот“.

Све додатне информације можете пронаћи на сајту estiem.org.rs или путем маила uros.jeremic@еstiem.org .

„Rexona chill zona – твоје место забаве!“