Почетна / Вести / Coca-Cola Hellenic за студенте ФОН-а Активација Xbox Kinect-a на Дан студената

Coca-Cola Hellenic за студенте ФОН-а Активација Xbox Kinect-a на Дан студената

(Београд – 04. април 2014. године) – У склопу прославе Јубилеја – 5 година сарадње Факултета организационих наука Универзитета у Београду и Coca-Cola Hellenic компаније данас је на ФОН-у покренута активација Xbox Kinect-a, пројекат који је препознао и Microsoft. Тиме је омогућено студентима да се уједно забаве и информишу о предстојећим предавањима експерата из компаније Coca-Cola Hellenic, као и осталим заједничким активностима.

Сарадња ФОН-а и Coca-Cole Hellenic почела је пре пет година на иницијативу руководства Факултета, као и менаџмента компаније Цоца-Цола Хеллениц. До сада смо успешно организовали преко 80 пракси, док је 33 менаџера гостовало на Факултету. Студенти су решавали 6 студија случаја, а организовали смо и 7 посета фабрици. Преко 3000 студената је учествовало у студентским програмима компаније Coca-Cola Hellenic.

Прослава Јубилеја трајаће све до 7. маја 2014. године, када ће се одржати конференција за новинаре на којој ће проф. др Милан Мартић, декан ФОН-а и генерални директор Coca Cola Hellenic компаније, Ramon Weidinger продужити сарадњу и потписати Меморандум о стратешком партнерству.

Објављено у категорији Вести.