Почетна / Студенти / Актуелности / Бесплатна ИТ Старт конференција у организацији удружења студената информатике ФОНИС

Бесплатна ИТ Старт конференција у организацији удружења студената информатике ФОНИС

Удружење студената информатике ФОНИС, у оквиру Start Imagine пројеката, традиционално ће одржати и Старт конференцију, на којој ћете имати прилику да присуствујете низу интересантних предавања. Сама конференција биће одржана 18. и 19. априла, када ћемо уједно сазнати и ко су победници националног финала у Games и Innovation категорији Imagine Cup-а!

У суботу 18. априла, на Факултету организационих наука (Јове Илића 154, Београд) са почетком у 10 часова, биће отворен први дан конференције, након чега ће уследити и финале у Innovation категорији Imagine Cup-а. Предавања ће отворити Зоја Кукић и Вукашин Стојков, након чега нас очекују Ранко Трифковић, Жарко Птичек као и гости изненађења, а теме које ће се обрађивати посебно ће бити интересантне онима који се занимају за покретање стартaп-а. По завршетку свих радионица, у 16 часова биће одржано финале у Innovation категорији када ће се сазнати ко ће бити овогодишњи представник Србије у светском полуфиналу!

У недељу, 19. априла, други дан конференције биће одржан на Универзитету Метрополитан (Тадеуша Кошћушка 63, Београд), где ћете такође имати могућност да присуствујете разноликим предавањима о „гејмингу“, која ће одржати изванредни предавачи као што су Иван Зоркић и Вид Рајин из Mad Head Games студија, Владимир Перић из Endtimes студија, и други. Са почетком у 18 часова, након завршетка предавања, сазнаћемо и који финалиста ће добити прилику да Србију такође представи у светском полуфиналу, и то у Games категорији Imagine Cup-a!

На линку можете пронаћи и агенду конференције, где се можете информисати о детаљнијем распореду предавања.

Стога не дозволите да вам други препричавају узбуђење откривања овогодишњих победника Start Imagine-а, као и да пропустите предавања наших ентузијастичних предавача. Пријавите се на следећем линку и придружите нам се 18. и 19. априла! Чекамо вас!