Почетна / Вести насловна страна / OPEN NIGHT 2015: У сусрет доброј управи

OPEN NIGHT 2015: У сусрет доброј управи

У уторак, 13. октобра 2015. године са почетком у 18 часова, на Факултету организационих наука биће одржан OPEN NIGHT 2015: У сусрет доброј управи. У оквиру догађаја биће потисан споразум о сарадњи између Министарства за државну управу и локалну самоуправу и Факултета организационих наука, одржан панел на тему Задовољство грађана и привреде управним услугама и промовисане међународне мастер студије Менаџмент у управи. Студијски програм Менаџмент у управи који реализују Универзитет у Љубљани – Факултет за управу и Универзитет у Београду – Факултет организационих наука ове године уписује седму генерацију студената.

OPEN NIGHT 2015 отвориће проф. др Милија Сукновић, декан Факултета организационих наука, др Кори Удовички, потпредседница Владе Р. Србије и министарка државне управе и локалне самоуправе, проф. др Владимир Бумбаширевић, ректор Универзитета у Београду, гђа Матеја Норчић Штамцар, отправница послова Амбасаде Р. Словеније у Србији, проф. др Јанез Старе, декан Факултета за управу из Љубљане, проф. др Примож Певцин, продекан за наставу и руководилац студија Менаџмент у управи на Факултету за управу и проф. др Мирјана Дракулић, руководилац студија Менаџмент у управи на Факултету организационих наука.

Након поздравних говора и потписивање Споразума о сарадњи између Министарства за државну управу и локалну самоуправу и Факултета организационих наука, који ће потписати проф. др Милија Сукновић и др Кори Удовички, биће одржан панел на тему Задовољство грађана и привреде управним услугама. Учесници панела биће представници академске заједнице, дипломатског кора, државне управе, локалне самоуправе и приватног сектора.

Позивамо све занитересоване да присуствују овом догађају. Радну верзију агенде можете погледати овде.