Почетна / Вести насловна страна / Уручене су дипломе Мидлсекс универзитета дипломцима IB&M мастер програма

Уручене су дипломе Мидлсекс универзитета дипломцима IB&M мастер програма

У уторак, 20. октобра 2015. године, на Факултету организационих наука одржана је церемонија доделе диплома дипломцима друге генерације мастер студијског програма International Business and Management. Дипломе је уручила проф. др Марина Папанастасиоу, линк тутор са Универзитета Мидлсекс. Професорка Папанастасиоу се обратила присутнима и представила Универзитет Мидлсекс и сарадњу коју успешно остварује са ФОН-ом.

Испред Факултета организационих наука присутне је поздравила др Сања Маринковић, продекан за међународну сарадњу која је честитала студентима.

Проф. др Маја Леви Јакшић, руководилац програма се обратила исказујући задовољство резултатима  сарадње две институције и пожелела дипломцима и будућим студентима још много успеха у раду.

 DSC_0819 (2)

Након церемоније, одржана је Инфо сесија за све актуелне и будуће студенте, као и за све заинтересоване за IB&M мастер програм за школску 2015/16. годину. Проф. др Марина Папанастасиоу, проф. др. Маја Леви Јакшић и линк тутор програма др Јелена Анђелковић Лабровић су одговарале на питања студената. Инфо сесији су присуствовали професори и сарадници на овом програму који су у неформалном делу скупа разговарали са студентима и пружили им додатне информације. Више о  самом програму можете пронаћи на  http://ibm.fon.bg.ac.rs .

 DSC_0888