Почетна / Студенти / Актуелности / Позив за стручно усавршавање

Позив за стручно усавршавање

Global Engineering Technologies компанија позива све студенте завршних година ФОН-а који своју професионалну будућност желе да изграде у сфери информационих технологија да се пријаве на конкурс за програм стручног усавршавања.

Kомпанија је основана 2007. године, специјализована је за пружање развој софтвера и активности подршке за софтверска решења. Професионални интегритет и пословну репутацију изградили смо послујући на интернационалном тржишту. Дугорочну сарадњу изградили смо са компанијама које су глобални лидери на тржиштима ауто индустрије, логистике, дистрибуције, малопродаје, банкарства и финансијских услуга.

Global Engineering Technologies верује да најбољи резултати долазе кроз развој људи. Отвореност ка изазовима, иницирање промена, константно усавршавање и овладавање новим технологијама, као и несебичан и посвећен пренос знања су највећа вредност компаније и начин како управљамо нашим организационим потенцијалом. Наше седиште је у Београду, окупљамо талентоване људе, заинтересоване да уче и спремне да одговоре на изазове. Наше колеге су кроз учење и рад у компанији стекле потребна знања и вештине, које су им омогућиле да постану предавачи на великим домаћим и страним ICT конференцијама (Sinergija, WinDays, Convergence) већ дужи низ година.

Студенти на усавршавању у компанији Global Engineering Technologies имаће прилику да уче и раде на најновијим софтверским платформама и у веома динамичном, агилном процесу.

Стручно усавршавање ће бити подељено у два циклуса. У првом једнонедељном циклусу желимо да вам представимо нашу организацију, одговоримо на питања шта и како то радимо, демонстрирамо и приближимо технологије на којим радимо. У другом тронедељном циклусу добићете прилику да програмирате у пару. Креираћемо за вас задатке из реалног пословног окружења са циљем да свако од учесника на крају усавршавања стекне нова знања и доживи у потпуности свет развоја софтвера у пословном систему.

Уколико сте заинтересовани за учешће и желите усавршавање у компанији Global Engineering Technologies позивамо вас да нам се јавите на мејл адресу hr@getbgd.com

Потребно је да нам доставите вашу биографију и мотивационо писмо са назнаком да се пријављујете за програм стручног усавршавања. Рок за пријаву је петак, 25.11.2015. године. Програм стручног усавршавања ће трајати 4 недеље, а почетак је предвиђен 01.12.2015. године.