Почетна / Студенти / Актуелности / COCA-COLA HELLENIC отвара врата будућим менаџерима

COCA-COLA HELLENIC отвара врата будућим менаџерима

Coca-Cola Hellenic Србија отворила је конкурс за двогодишњи „Career from the bottle“ програм, у оквиру ког запошљава младе и амбициозне људе и нуди им јединствену прилику да постану успешни менаџери. Програм је намењен студентима (са максимално пет преосталих испита), дипломцима који трагају за послом, али и онима који имају до две године радног искуства.

Заинтересовани кандидати се могу пријавити за рад у четири сектора: комерцијални (маркетинг и продаја), финансијски, ланац снабдевања (производња и логистика) и људски ресурси. Пријава се обавља на интернет страници www.careerfromthebottle.com, а процес селекције се одвија у неколико фаза: пријава, онлајн тестирање, телефонски интервју, процена вештина и компетенција и интервју. Кандидати се могу пријавити до 25. јануара 2016. године, а они који буду изабрани почеће своју каријеру у компанији почетком марта 2016. године.

“Као компанија која се развија захваљујући посвећености својих запослених и која је први избор студената према ”Serbia Youth Voice” истраживању, увек идемо корак даље и покрећемо нови програм којим желимо да запослимо талентоване младе људе и пружимо им прилику да максимално развију своје потенцијале. Циљ нам је да допринесемо њиховом професионалном развоју и изградимо будуће успешне лидере који ће водити даљи напредак компаније Coca-Cola Hellenic Србија” изјавила је Драгана Коруга Ристић, директор сектора људских ресурса, у име компаније.

Током две године рада у компанији, одабрани кандидати ће примати компетитивну плату и имаће прилику да се усавршавају на одабраној позицији, али и на додатним пројектима који су од стратешког значаја за компанију. Своја знања, посвећеност и таленат учесници програма ће моћи да покажу приликом вођења тима и реализације интернационалног задатка. На крају програма утврђује се успех свих учесника на нивоу топ менаџмента компаније, где се доносе одлуке о наредним корацима у Coca-Cola Hellenic систему.

Додатне информације о ”Career from the bottle” програму можете пронаћи на сајту www.careerfromthebottle.com.