Почетна / Студенти / Актуелности / ESTIEM LG Beograd десет година игра на највишем нивоу!

ESTIEM LG Beograd десет година игра на највишем нивоу!

Делегација састављена од петнаест чланова студентске организације ESTIEM LG Beograd боравила је на 51. скупштини организације ESTIEM у Бечу, у периоду од 15. до 22. новембра 2015. године, и овом приликом проглашена за најактивнију локалну групу у мрежи.

ESTIEM LG Beograd организује десети пут за редом семинар „Case Study sekcija“ који ће се одржати од 8. до 22. децембра 2015. године на Факултету организационих наука, који је уједно и њихов најстарији пројекат.

„Case Study sekcijа“ је семинар који се састоји од едукативног и такмичарског дела и који студентима са свих факултета Универзитета у Београду пружа прилику да се опробају у решавању студије случаја.
Едукативни део семинара ће се одржати од 8. до 17. децембра 2015. године.
Такмичење у решавању студије случаја ће се одржати 22. децембра, приликом кога ће сви учесници моћи да примене стечено знање. Победнички тим ће се директно пласирати на локалне квалификације европског такмичења у решавању студије случаја-TIMES.

Локална група Београд је на полугодшњој скупштини организације, која је окупила 300 чланова организације из 30 земаља Европе и 79 локалних група, као и више од 60 алумни чланова, проглашена за најактивнију локалну групу у мрежи, тачније за локалну групу чији највећи број чланова ради и доприноси развоју централног ЕSTIEM-a тј. целокупне европске мреже, радећи у различитим комитетима, на различитим пројектима и иницијативама. На овом стратешком догађају, чланови локалне групе Београд били су најбројнији, што потврђује чињеницу да из ове локалне групе долазе најквалитетнији студенти из области индустријског инжењерства и менаџмента.

Локлана група Београд је дала велики број лидера овој мрежи, а тренутно је главни уредник ESTIEM магазина, који се бори за титулу најпрестижнијег магазина у својој области, члан локалне групе Београд.

Студентска организација ESTIEM LG Beograd је захвална Факултету организационих наука на безусловној подршци током 10 година постојања, као и на свом знању стеченом на истом.