Почетна / Вести насловна страна / Пријави се за SYMORG StartUp Day 2016 и освоји две недеље боравка у Берлину

Пријави се за SYMORG StartUp Day 2016 и освоји две недеље боравка у Берлину

Не пропусти прилику да представиш своју пословну идеју пред жиријем експерата и активних инвеститора и освојиш карту за одлазак у Берлин – један од водећих светских стартап хабова.  SYMORG StartUp Day 2016, одржаће се 11. јуна 2016. године на Златибору, у организацији Факултета организационих наука, а у сарадњи са RAINMAKING LOFT из Берлина и ICT hub-ом.

Позивамо све заинтересоване стартапе и предузетнике из различитих области, од ИТ индустрије до социјалног предузетништва, који имају идеју, тим и потенцијал да развију нови глобални производ или услугу да се пријаве и такмиче.

Осим два припремна тренинга у Београду и на Златибору, финалисте очекују и вредне награде намењене даљем развоју пословања. Првопласирани стартап као награду добија авионски превоз + 15 дана боравка у RAINMAKING LOFT Берлин, док је награда за друго пласирани стартап 6 месеци учешћа у програму ICT hub-а.

За информације о многобројним партнерима и спонзорима пројекта, као и пријаве за SYMORG StartUp Day 2016 посетите нашу страницуhttp://symorg.fon.bg.ac.rs/startupday/

Пријаве су отворене до 24. априла 2016. године.

branka v2 color_resize