Почетна / Вести насловна страна / Ревалидација мастер студијског програма Међународно пословање и менаџмент

Ревалидација мастер студијског програма Међународно пословање и менаџмент

У уторак, 12. септембра 2017. године, Факултет организационих наука посетила је Комисија за валидацију из Велике Британије у циљу међународне ревалидације академског мастер студијског програма „Међународно пословање и менаџмент“ са дуалном дипломом, Факултета организационих наука Универзитета у Београду и Мидлсекс универзитетa из Лондона. У посети су били професори и оцењивачи са три универзитета из Велике Британије, као и продекани са Мидлсекс универзитета из Лондона.

Током дана остварено је више активности и састанака, међу којима и обилазак ФОН-а и веома успешан састанак са студентима са овог програма.
 
dsc_0018

Главном састанку присуствовали су чланови Комисије за валидацију, продекани Мидлсекс универзитета, руководилац програма проф. др Маја Леви – Јакшић, линк тутори програма др Јелена Анђелковић Лабровић и др Sukhbinder Barn, професори, доценти и асистенти који учествују у наставним активностима на овом програму, администратори програма, као и представници одговарајућих стручних служби за подршку.

Академски мастер студијски програм „Међународно пословање и менаџмент“ је позитивно оцењен и Комисија за валидацију је закључила да је програм акредитован према важећим правилима у Великој Британији, као и да ФОН може да настави успешну реализацију овог програма.

Више информација о самом програму можете видети на: http://ibm.fon.bg.ac.rs/

dsc_0056