Почетна / Студије / Мастер студије / Вести / Вести мастер студије / Продужен конкурс за мобилност студената на Малардален Универзитету у Шведској

Продужен конкурс за мобилност студената на Малардален Универзитету у Шведској

Универзитет у Београду је продужио конкурс за мобилност студента основних и мастер студија у трајању од 5 месеци на Малардален Универзитету (Malardalen University), Шведска, у оквиру програма Еразмус+, КА1. Конкурс је расписан за мобилност у летњем семестру школске 2017/18. године и доступан је студентима Економског, Електротехничког, Машинског, Математичког и Факултета организационих наука за области размене: 061 Information and Communication Technologies (ICTs) и 071 Engineering and engineering trades.

Пријава на конкурс траје до 14. новембра 2017. године у 14 часова и доступна је на платформи  http://mobion.bg.ac.rs/opencalls.

Курсеви које можете слушати на Малардален Универзитету налазе се на следећим линковима: Претрага по областима и предметима: http://mdh.se/utbildning/kurser.

Описи студијских програма: http://mdh.se/utbildning/program.

У складу са досадашњим интересовањем студената, Комисија за признавање ЕСПБ бодова одобрила је признавање следећих предмета:

  • Advanced component-based software engineering за предмет Пројектовање софтвера
  • Security in computer networks за предмет Заштита рачунарских система
  • Applied operations research and logistics за предмет Примењена операциона истраживања
  • Intelligent Systems за предмет Интелигентни системи
  • Software engineering 3: Software architecture and processes за предмет Савремене софтверске архитектуре
  • Fundamentals of computer graphics за предмет Основи компјутерске геометрије
  • Supply chain management за предмет Управљање ланцима снабдевања 1

Више информација о пријави на МОБИОН платформу можете видети на: http://oldfon.fon.bg.ac.rs/saradnja/medjunarodna-saradnja/razmena-studenata/ у одељку Еразмус+.