Почетна / Студије / Мастер студије / Вести / Вести мастер студије / Конкурс за мобилност студената на Државном Универзитету примењених наука, Пољска

Конкурс за мобилност студената на Државном Универзитету примењених наука, Пољска

Универзитет у Београду је расписао конкурс за мобилност 5 студената основних и мастер студија у трајању од по 5 месеци на Државном Универзитету примењених наука (State University of Applied Sciences) у Плоку, Пољска, у оквиру програма Еразмус+, КА1. Конкурс је расписан за мобилност у школској 2018/19. години и доступан је студентима Факултета организационих наука, Економског, Филолошког, Учитељског, Математичког и Електротехничког факултета. Области размене према ISCD кодовима за ФОН су 0311 Economic, 0612 Database and network design and administration и 0613 Software and applications development and analysis.

Пријава на конкурс траје до 07. маја 2018. године у 17:00 часова и доступна је на платформи  http://mobion.bg.ac.rs/opencalls.

Више информација о начину пријаве и прикупљању документације можете добити на: http://oldfon.fon.bg.ac.rs/downloads/2014/03/Uputstvo-za-studente_Erazmus-KA1.pdf.