Почетна / Вести насловна страна / Одржан округли сто – „Менаџмент у управи – иновацијама до боље управе“

Одржан округли сто – „Менаџмент у управи – иновацијама до боље управе“

Данас је на Факултету организационих наука одржан округли сто под називом „Менаџмент у управи – иновацијама до боље управе“. Округли сто отворио је декан ФОН-а, проф. др Милија Сукновић, а присутнима су се обратили проф. др Јован Филиповић, руководилац студијског програма „Менаџмент у управи“ и г. Бранко Ружић, министар државне управе и локалне самоуправе у Влади Републике Србије.

Министар Ружић поздравио је наставак мастер програма „Менаџмент у управи“ на ФОН-у и истакао да су добри менаџери потребни управи. Обратио се кандидатима у нади да ће се и они одлучити да стечено знање примене у раду у неком органу управе, а све у циљу стварања професионалне, модерне „Управе по мери свих нас“.

dsc_0239-1024x576

Округли сто је организован са циљем да се у кругу компетентних и заинтересованих учесника предложе решења у вези образовних, научних, практичних и иновационих аспеката менаџмента у управи у Републици Србији.

Учесници округлог стола били су представници ФОН-а, Универзитета у Београду, Факултете за управо, Универзитета у Љубљани, чланови академске и научне заједнице, представници Владе Републике Србије, Покрајинске владе Аутономне Покрајине Војводине, локалних самоуправа и других организација, некадашњи, садашњи и потенцијални студенти Мастер програма академских студија „Менаџмент у управи“.

dsc_0251-1024x547