Почетна / Студенти / Актуелности / JobFair20 – Креирај своју будућност!

JobFair20 – Креирај своју будућност!

Сајам послова и пракси за студенте и дипломце техничко-технолошких и природно-математичких факултета „JobFair Креирај своју будућност! одржаће се ове године шеснаести пут, 2. и 3. новембра. Сајам ће се ове године одржати онлајн.

Студенти ће имати прилику да се на једном месту урознају са водећим компанијама у нашој земљи, сазнају више о актуелним пословима и праксама, као и која су знања и вештине потребни за лакше запослење.

Поред каријерног напретка студентима нудимо јединствену прилику за лични и професионални развој кроз учествовање у бројним пропратним садржајима, као што су:

  • LevelUp — Подигни ниво својих вештина”, семинар професионалних вештина, одржан 24. и 25. октобра
  • TechTalk, предавања о актуелним стручним темама, 2. и 3. новембра
  • Симулација разговора за посао, 3. новембра
  • „Панел дискусија — Пођи правим путем”, одржана 17. октобра; снимак Панела можете пронаћи на youтubе каналу @jobafairrs

Све активности су бесплатне и одржаће се онлине на сајту www.jobfair.rs

На нашем сајту можеш оставити свој ЦВ и ми ћемо га проследити свим компанијама учесницама, које га могу узети у разматрање за све отворене позиције наредних годину дана.

За више информација можете посетити сајт www.jobfair.rs и друштвене мреже: Instagram (@jobafairrs), Facebook (@jobafairrs) и LinkedIn (ЈobFair Креирај своју будућност!).