Почетна / Студенти / Актуелности / Нафтна индустрија Србије ове године организује 4. циклус програма праксе за студенте под називом NIS Calling са почетком од 1. априла

Нафтна индустрија Србије ове године организује 4. циклус програма праксе за студенте под називом NIS Calling са почетком од 1. априла

Nis Calling је прилагођен програм од 320 сати праксе где ћеш уз подршку свог ментора имати прилику да се упознаш са задацима и функционисањем у једном великом систему и да поред практичног ангажмана добијеш шансу да додатно развијаш своје вештине у оквиру Корпоративног универзитета компаније  NIS чији су гостујући предавачи најугледнији стручњаци из земље и света.

Овај програм намењен је студентима треће, четврте и пете године студија и дизајниран је тако да ти пружа прилику да ових 320 сати искористиш у року од три месеца, где ћеш моћи да ускладиш студентски и корпоративни живот и оствариш највећу вредност и резултат.

Конкурс за праксу отворен је у следећим секторима: у продаји, истраживању и производњи нафте и гаса, преради нафте, нафтним и техничким сервисима,    HSE-у, контролингу и IT-ју.

Конкурс је отворен до 20. фебруара, а пријаву можеш поднети на линку.

Желимо ти пуно среће!

 nis-calling-vizual