Почетна / Студенти / Актуелности / May the Culture be with you! – Позив студентима за учење и повезивање кроз волонтерску подршку

May the Culture be with you! – Позив студентима за учење и повезивање кроз волонтерску подршку

Culture Impact конференција, Care and share, посвећена је управљању организационом културом.

Први регионални догађај посвећен менаџменту организационе културе, Culture Impact конференција, биће одржана 25. и 26. септембра у Београду, у Пословном центру Kалемегдан, са поруком Care and share.

Позив за волонтерски ангажман на конференцији отворен је за студенте ФОН-а (до 10 студената).

Сви студенти заинтересовани да инвестирајући своје време упознају HR заједницу, чују нешто о трендовима и иницијативама бриге о запосленима,  могу се пријавити до 8. септембра на линку.

Инструктивна обука биће организована за све волонтере.

Организаторка овог догађаја уједно је и покретач HR заједнице Culture people, тако да ће се међу учесницима ове конференције наћи HR-овци из компанија у сектору IT, банкартсва, едукације, ритејла и сл.

У оквиру програма учеснике очекују предавања, радионице, панел дискусије и награђивање најбољих.

Догађају могу присуствовати само они који су вакцинисани против ковид вируса, прележали вирус у последњих шест месеци или имају потврду да нису заражени.

У случају да епидемиолошка ситуација буде таква да се не саветују окупљања, конференција ће бити одржана онлајн.

За више информација о организацији, иницијативама, пријави и садржају обратите се Драгани Митрић – Аћимовић, на следећу мејл адресу: d.m.acimovic@culturemanagement.rs