Почетна / Студенти / Актуелности / Отворен позив за предлоге пројеката – CIRCLE U. SEED FUNDING SCHEME

Отворен позив за предлоге пројеката – CIRCLE U. SEED FUNDING SCHEME

У оквиру програма ,,Circle U. Seed Funding Scheme” отворен је конкурс за подношење предлога пројеката за 2022. годину. Овогодишњи позив упућен је студентима, академском и истраживачком особљу из свих дисциплина и са свих нивоа студија са 9 “Circle U.” универзитета.

“Circle U.” Seed Funding Scheme” је програм финансијске подршке који има за циљ да подстакне сарадњу између институција које се налазе под његовим окриљем, док академском и истраживачком особљу, као и студентима пружа могућности за развој и реализацију сопствених пројеката.

Програм подршке се односи на широк спектар пројектних идеја – попут семинара, радионица, заједничких модула, курсева, истраживачких активности и друго, а један од основних захтева је да пројекат укључује најмање 3 партнерска универзитета алијансе “Circle U.”

Рок за подношење предлога пројеката је 30. новембар 2022. године, а за више информација, посетите веб-сајт https://www.circle-u.eu/opportunities/seedfunding/ или контактирајте са тимом програма подршке директно на seedfunding@circle-u.eu.