Почетна / Студенти / Актуелности / Летња школа Међународно окружење и европске интеграције

Летња школа Међународно окружење и европске интеграције

Економски факултет Свеучилишта у Ријеци (ЕФРИ) организује Жан Моне међународну летњу школу са темом „Међународно окружење и европске интеграције“ у хибридној форми (уживо и онлајн).

Међународна ЕФРИ летња школа одржаће се од 3. јула до 14. јула 2023. године у Ријеци, Република Хрватска. Полазници ЕФРИ летње школе су студенти земаља Европске уније, земаља које нису чланице ЕУ, као и из Републике Хрватске заинтересовани за тему Европска унија, процеси интеграције и пословање у међународном окружењу.

Летња школа представља облик дружења и едукације младих који омогућава међународну сарадњу. Циљ ЕФРИ летње школе је да прошири знања студената економије, права, политичких наука, администрације и других сродних студија о процесу економских интеграција у Европи, те да укаже на предности и изазове економске интеграције и пословног окружења у свакодневном животу. У оквиру Летње школе планирана је сарадња са локалном заједницом, успешним хрватским компанијама и другим важним институцијама.

Програм ЕФРИ летње школе у потпуности се одржава на енглеском језику. Успешним завршетком програма полазници остварују 6 ЕСПБ бодова које могу користити у свом будућем школовању.

Студенти могу да учествују у ЕФРИ летњој школи онлајн или уживо, у зависности од својих жеља.

За више информација посетити https://summerschool-efri.com/.

Пријава се врши преко следећег формулара и отворена је до 15. јуна 2023. године.

Студенти ФОН-а заинтересовани за учешће у Летњој школи се могу јавити у Канцеларију за међународну сарадњу (канцеларија 108 у приземљу старе зграде) или на мејл international@fon.bg.ac.rs, како би се у случају довољног броја студената обезбедило повољније учешће у летњој школи.