Почетна / Студенти / Актуелности / Пријави се за Luxoft General Automotive Program

Пријави се за Luxoft General Automotive Program

1676982084320

Пријави се за General Automotive Program у компанији Luxoft Serbia и искористи прилику да започнеш каријеру у аутомобилској индустрији учећи од еминентних стручњака из ове области.

Luxoft је глобални лидер у automotive software индустрији. Kомпанија сарађује са водећим европским и азијским произвођачима аутомобила, и помаже им да постигну своје циљеве у области аутономне вожње, оптимизацији бизнис процеса, да имплементирају driving assistance и модрнизују safety control системе.

Luxoft General Automotive Program (GAP) креиран је специјално за студенте завршних година ФОН-а, а по завршетку Програма најуспешнији полазници обезбедиће своју позицију у Kомпанији.

Програм се састоји од курсева ремонираних предавача као и self-learning обука, што ће студентима пружити ширу слику о развоју аутомобилских софтвера и представити начине коришћења релевантних процеса, стандарда и методологија.
Теме Програма укључиће functional safety у ауто индустрији као и automotive caybersecurity. Открићете предности коришћења AUTOSAR стандарда и упознати се са agile приступом.

Рок за пријаву на Програм је 10. март 2023, а више инфомација и пријава доступне су на следећем линку, https://lnkd.in/d4zMeArn.

Трајање Програма: до 3 месеца (75 часова),

Неопходна знања: основно познавање C++ и средњи/виши ниво енглеског језика (минимум B1), претходно знање из аутомотиве области није неопходно,

Почетак програма: 20. март 2023.

Kандидати који уђу у ужи избор биће позвани на интервју пре почетка програма.